RUIME VOORRAAD
VOOR 14 UUR BESTELD VANDAAG VERZONDEN
KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 8,9 VAN 10

BTW zonnepanelen Particulieren

BTW terug vragen van aanschaf zonnepanelen.


Door een uitspraak van het Europese hof is het mogelijk om de BTW op zonnepanelen, die geplaatst zijn na 01 April 2013, terug te vragen. Een geweldig bericht natuurlijk, maar wel met een kleine drempel: om de BTW terug te krijgen moet u zich namelijk bij de Belastingdienst inschrijven als ondernemer.  Dit kunt u natuurlijk zelf doen, maar omdat u aan een aantal eisen moet voldoen zoals het voeren van een administratie en het doen van BTW aangifte, scheelt het u veel tijd en ongemak wanneer u dit uitbesteedt. Voor deze uitbesteding werken wij samen met  BTW retour.nl. Een team van erkende belastingconsulenten dat u bij staat met raad en daad.

Hoeveel BTW  kunt u terugkrijgen? Dat hangt natuurlijk af van uw persoonlijke situatie, maar zoals u in onderstaand voorbeeld ziet, kan dit behoorlijk oplopen:

Aanschaf  € 5.000 21% BTW  € 867
Installatie €   750 6% BTW €   42
Totaal      € 5.750 Totaal BTW € 909

Uw terug te vragen bedrag is dan: € 909 of bijna 16 %  van uw investering.*  (Dit bedrag is een indicatie en kan nog worden beïnvloed door het te betalen forfait en andere gemaakte kosten) 
   

Geen resultaat? Geen kosten! Voor onze dienstverlening vragen wij u een vaste vergoeding van € 149,95 exclusief BTW. Mocht het onverhoopt niet lukken om voor u de BTW terug te vragen dan boeken wij dit bedrag aan u terug. Zo kunt u zonder risico de BTW op uw zonnepanelen terugkrijgen. De betaalde BTW van € 31,49 over onze vergoeding krijgt u natuurlijk ook terug van de Belastingdienst.


Voor terug vragen van de BTW, klik hier  
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
RUIME VOORRAAD
VOOR 14 UUR BESTELD VANDAAG VERZONDEN
KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 8,9 VAN 10