RUIME VOORRAAD
VOOR 14 UUR BESTELD VANDAAG VERZONDEN
KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 9.1 VAN 10

Verzenden & retourneren

1.3 Verzenden & Retourneren
Verzendkosten Nederland

Verzendkosten binnen Nederland zijn vanaf € 7,25 afhankelijk van uw bestelling.

Verzendkosten Europa

Voor het verzenden van uw bestellingen naar Europa zijn de kosten vanaf € 8,50 afhankelijk van uw bestelling en welk naar welk land de bestelling verzonden moet worden. Deze kosten kunt u zien bij het plaatsen van uw bestelling

Levertijd

De levertijd is per product afhankelijk.
De status van de levertijd kunt u terug vinden bij de producten. 

Bezorging

Wij verzenden met DPD. Nadat u onze order update “verzonden” heeft ontvangen wordt het pakketje binnen 24 tot 48 uur bezorgd. U ontvangt per email een track and trace code om uw bestelling te volgen. Als u niet thuis bent zal de bezorger van DPD het pakketje de dag erna opnieuw aanbieden.

Pallet transport

Bij groter pakketten kunt u kiezen uit de volgende bezorgmogelijkheden:

Pallet transport NL ( mogelijk deellevering ): Bij deze optie kan het zijn dat de producten verstuurd word vanaf meerdere locaties waardoor de transportkosten laag kunnen blijven.
De producten zullen kunnen  dan door meerdere vervoerders bij u worden afgeleverd.
De afleverdatum zal met u in overleg worden ingepland.

Pallet transport NL ( 1 levering ): Bij deze optie zullen wij alle producten verzamelen en via 1 transporteur bij u afleveren, De afleverdatum zal met u in overleg worden ingepland.

Retourneren
  • De consument heeft na levering 14 dagen om de bestelling te annuleren en het product retour aan te melden.
  • Na het retour aanmelden heeft de consument 14 dagen om het product terug te sturen.
  • Na aanmelden van het retour heeft de webwinkel 14 dagen om het orderbedrag inclusief verzendkosten terug te storten.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen of langs te brengen naar onderstaand retouradres. J & M Solar zal de gehele aankoopsom aan u terugstorten. De verzendkosten voor de verzending en retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan J @ M Solar kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België en Duitsland dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan J & M Solar heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

Retouradres:
J & M Solar
Aan de Fremme 51B
6269BK Margraten
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
RUIME VOORRAAD
VOOR 14 UUR BESTELD VANDAAG VERZONDEN
KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN 9.1 VAN 10